PRM a dat în judecată Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corneliu Vadim Tudor
Corneliu Vadim Tudor

Preşedintele Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor, a dat în judecată Regia Autonomă- Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat  (RAAPPS), deoarece conisderă incorect modul în care a fost retrocedat sediul central al partidului pe care îl conduce.

"Am dat în judecată RAAPPS-ul. Această instituţie aberantă face parte din Mafia Imobiliară, care, de 20 de ani, comite jafuri şi produce victime", a spus Corneliu Vadim Tudor.

Potrivit Agerpres, preşedintele PRM a precizat că RAAPPS-ul a trimis o notificare, în 3 martie, prin care au fost informaţi că sediul central al partidului său, din strada Emile Zola, nr. 2, a fost retrocedat lui Andrew George Caranfil.

Vadim susţine că, în 2006, atunci când a primit de la Guvernul Tăriceanu sediul respectiv, l-ar fi întrebat pe premier care este regimul juridic al clădirii şi dacă aceasta e revendicată. "Răspunsul lui Călin Popescu-Tăriceanu a fost fără echivoc: 'Imobilul nu are niciun fel de probleme'. Acest răspuns mi-a fost confirmat telefonic, zilele trecute, de preşedintele Camerei Deputaţilor din acea vreme, Bogdan Olteanu", a explicat Corneliu Vadim Tudor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite