PNL ar putea avea candidaţi separaţi de PSD la sectoarele din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin Antonescu
Crin Antonescu

Liberalii iau în calcul depunerea de candidaturi separate la sectoarele din Bucureşti dacă PSD nu va accepta ca PNL să dea candidatul la sectorul 6.

UPDATE 15.40 Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, că el nu doreşte candidaţi separaţi ai USL la Sectorul 6 şi că îşi doreşte să câştige cel care are cele mai multe şanse, acesta fiind potrivit sondajelor Ştefan Florescu.

Întrebat dacă exclude posibilitatea candidaturilor separate la Sectorul 6, Ponta a spus: "Eu nu-mi doresc aşa ceva. Eu îmi doresc să candideze cel care are şansele cele mai mari să câştige sectorul".

Biroul Politic Central al PNL a votat, astăzi o rezoluţie potrivit căreia liberalii vor să dea candidatul USL la Primăria Sectorului 6. În caz contrar, este posibil ca PSD şi PNL să aibă candidaţi separaţi la primăriile de sector, a afirmat preşedintele PNL Crin Antonescu.

"Protocolul USL ne permite să avem candidaţi separaţi la primăriile de sector. Negocierile vor continua şi vom lua o decizie în acest sens", a adăugat Antonescu.

Liberalii au propus PSD candidaturi separate în Capitală, după ce cele două partied nu s-au înţeles în privinţa candidaturii la primăria sectorului 6.

LIberalii doresc ca pentru aceastră funcţie să candideze vicepreşdintele PNL Rareş Mănescu în timp ce social-democraţii în propun pe senatorul PSD, Gabriel Mutu. De asemenea, o alta varianta propusa de PSD a fost nominalizarea conservatorului Stefan Florescu la sectorul 6 care apoi sa se inscrie in PSD. Nici aceasta varianta nu a fost agreata de liberali.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite