PNL Prahova protestează: „Crin, trezeşte-te!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Caricatură de Vali Ivan
Caricatură de Vali Ivan

Aproximativ 40 de membri ai organizaţiei PNL Prahova au protestat, astăzi, în faţa sediului central al PNL, solicitând alegerea unei conduceri noi a filialei, în acord cu dorinţa membrilor organizaţiei, şi nu una impusă de conducerea centrală.

Liberalii prahoveni au afişat pancarte de protest, cerându-i lui Crin Antonescu să se trezească. „Crin, wake-up man!", „Lideri aleşi de noi, nu păpuşi numite de voi", „Revoluţia bunului-simţ - da, revoluţia bunului plac - nu", „Vrem partid liber(al)", „Revoluţia bunului-simţ, doar la televizor în prime-time?!", „Crin, şi dacă noi am fi votat amânarea Congresului din 2009?" au fost mesajele scandate de protestatari.

În replică, Antonescu le-a răspuns reprezentanţilor filialei prahovene că organizaţia PNL Prahova trebuie să se bată cu PDL şi cu Roberta Anastase. „La Prahova căutăm o soluţie ca să avem o organizaţie care se bate cu PDL şi cu doamna Anastase, nu care face jocurile doamnei Anastase. Asta consider eu că e de bun-simţ", a răspuns Antonescu, la unul dintre mesajele scrise pe pancartele tinerilor.

Protestul desfăşurat în faţa sediului central al partidului i-a avut ca lideri pe foştii conducători ai organizaţiei PNL Prahova. În 19 decembrie 2011, liderul PNL, Crin Antonescu,s a declarat că BPC şi CNEx au aprobat, prin vot secret, propunerea sa de demitere a preşedintelui PNL Prahova, Adrian Semcu, împreună cu Biroul organizaţiei, şi de a numi un birou şi un preşedinte interimar, în persoana lui Mircea Roşca.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite