Membri ai PNL Prahova protestează: "Lideri aleşi de noi, nu păpuşi numite de voi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi membri ai organizaţiei PNL Prahova au venit, astăzi, la sediul central al PNL, solicitând să vorbească cu liderul partidului, Crin Antonescu, pentru organizarea de alegeri "libere şi corecte" la nivelul filialei.

UPDATE 12. 15  Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a răspuns solicitărilor protestatarilor din faţa sediului central al partidului, spunând că organizaţia de Prahova trebuie să se bată cu PDL şi cu Roberta Anastase şi nu să facă jocurile acesteia.

"Nimeni nu vrea să rezolve negativ pentru prahoveni. La Prahova căutăm o soluţie ca să avem o organizaţie care se bate cu PDL şi cu doamna Anastase, nu care face jocurile doamnei Anastase. Asta consider eu că e de bun simţ", a spus Antonescu, răspunzând mesajului scris pe pancarta tinerilor.

În faţa sediului central al PNL sunt adunate aproximativ 30-40 de persoane care aparţin organizaţiei PNL Prahova şi care ţin în mâini pancarte cu mesajele: "Lideri aleşi de noi, nu păpuşi numite de voi", "Revoluţia bunului simţ - da, revoluţia bunului plac - nu", "Vrem partid liber(al)", "Revoluţia bunului simţ, doar la televizor în prime-time?!!", "Crin, şi dacă noi am fi votat amânarea Congresului din 2009?".

Membrii organizaţiei PNL Prahova au declarat că solicită respectarea statutului la nivelul organizaţiei şi alegerea unei conduceri a filialei în acord cu dorinţa membrilor organizaţiei şi nu cu dorinţa conducerii centrale.

Liderii protestului desfăşurat în faţa sediului central al partidului sunt foştii conducători ai organizaţiei PNL Prahova.

În 19 decembrie 2011, liderul PNL Crin Antonescu a declarat că BPC şi CNEx au aprobat, prin vot secret, propunerea sa de demitere a preşedintelui PNL Prahova, Adrian Semcu, împreună cu Biroul organizaţiei, şi de a numi un birou şi un preşedinte interimar, în persoana lui Mircea Roşca.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite