PNL Covasna mizează pe candidaţi maghiari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL Covasna Marius Obreja a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că PNL va avea candidaţi proprii, de naţionalitate maghiară, la funcţia de primar, în şapte comune din judeţul Covasna.

Obreja a precizat că, în general, PSD şi PNL Covasna vor avea liste proprii de candidaţi pentru consiliile locale şi doar în câteva localităţi, precum municipiul Târgu Secuiesc, comunele Breţcu, Hăghig şi, probabil, Zagon şi Zăbala, vor participa în alianţă, sub sigla USL.

De asemenea, conform protocolului USL, PNL va desemna candidaţi atât pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, cât şi pentru funcţia de primar al municipiului Sfântu Gheorghe.

Potrivit declaraţiilor lui Obreja, targetul electoral al PNL Covasna este câştigarea a cel puţin unei funcţii de primar, a patru funcţii de viceprimar, a minim 30 de posturi de consilier local în judeţ, faţă de cele 20 existente în prezent, precum şi a cel puţin câte trei locuri în CL Sfântu Gheorghe şi Consiliul Judeţean Covasna.

Marius Obreja a subliniat că PNL Covasna se adresează tuturor cetăţenilor din zonă, indiferent de naţionalitate, astfel încât, campania electorală a liberalilor va fi una bilingvă, în română şi maghiară.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite