PNL a dat ultimul asalt pentru suspendare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spre deosebire de PSD şi PRM, liberalii preferă mitingurile în săli "Dictator, traficant, mincinos, hoţ, comunist şmecher" - au fost doar câteva din calificativele pe care liderii

Spre deosebire de PSD şi PRM, liberalii preferă mitingurile în săli

"Dictator, traficant, mincinos, hoţ, comunist şmecher" - au fost doar câteva din calificativele pe care liderii liberali i le-au atribuit, ieri, preşedintelui Traian Băsescu. Conducerea PNL i-a convocat, ieri, la Bucureşti, pe aleşii locali ai partidului pentru a-i monta, pe ultima sută de metri a campaniei, în lupta împotriva şefului suspendat al statului.

După o serie de atacuri dure la adresa lui Băsescu, lansate în cor de liderii partidului, premierul Călin Popescu Tăriceanu a ţinut să le mulţumească tuturor liberalilor pentru că au dus o campanie "moderată", care nu a pus accent pe "atacuri murdare", ci pe discuţiile cu românii, pe argumente. Vicepreşedintele Crin Antonescu a ridicat sala în picioare pe finalul discursului, când i s-a adresat direct lui Traian Băsescu: "Ţi-ai folosit funcţiile publice pentru a te îmbogăţi, pentru a-ţi îmbogăţi familia şi acoliţii". "Domnule Traian Băsescu, ai minţit şi minţi mai ales atunci când spui despre PNL că are o singură religie - religia furtului. Te pricepi de minune la furt şi nu ştii nimic despre religie şi credinţă... Nu putem permite unui traficant de vapoare, de terenuri şi de iluzii să spună acest lucru despre partidul libertăţii româneşti", a spus vicepreşedintele PNL. El a continuat pe acelaşi ton, transmiţându-i preşedintelui suspendat că a fost şi a rămas un "comunist şmecher şi descurcăreţ".

Preşedintele Ligii Aleşilor Locali, Ludovic Orban, a ridicat mai sus entuziasmul sălii, transpunându-l pe Băsescu, rând pe rând, într-un dulgher din Egiptul antic, în Nero al Imperiului Roman şi în Calul troian din Grecia antică. "Să-l lăsăm pe Traian Băsescu pe o insulă, dar nu pustie. Poate găsim nişte canibali sau papuaşi cu care să se certe Traian Băsescu", a spus Orban.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite