PNL pune tunurile virtuale pe şeful statului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe ultima sută de metri a campaniei, partidele şi Traian Băsescu se întrec să-şi facă reclamă pe internet. "BOC JOC POC", "Salvează Flota", "Nu trimite verze la Bruxelles" sunt câteva

Pe ultima sută de metri a campaniei, partidele şi Traian Băsescu se întrec să-şi facă reclamă pe internet. "BOC JOC POC", "Salvează Flota", "Nu trimite verze la Bruxelles" sunt câteva dintre titlurile jocurilor oferite de PNL pe pagina organizaţiei de Bucureşti. "Odată ca niciodată… Marinarul s-a gândit să fure flota şi să o facă pierdută departe, într-o insulă numai de el ştiută. Acum poţi să îl opreşti".

Aşa începe jocul "Salvează Flota". Vizitatorul trebuie să nimerească cu o ghiulea vaporul în care se află Traian Băsescu, în drum spre o insulă pe care îl aşteaptă Elena Udrea. Dacă nimereşte, jucătorul primeşte un punct, dacă ratează, "Marinarul" câştigă punctul.

Traian Băsescu nu se lasă mai prejos. Pe site-ul său de campanie, el invită la curăţenie prin formula "Ia listacii pe făraş". Jocul constă în măturarea unor fantome care încearcă să ajungă spre parlament. "Listacii sunt ca nişte fantome. Nu îi vezi când îi votezi.

Sunt doar nişte nume ascunse pe listă. Însă toţi ne speriem de ce fac atunci când ajung în parlament. A venit timpul să îi mături pe făraş şi să îi arunci la gunoi! Dacă nu, vor continua să bântuie prin parlament", se arată în instrucţiunile jocului lui Băsescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite