PNL respinge oficial alianţa cu PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liberalii au decis, ieri, la şedinţa Delegaţiei Permanente, să nu încheie un protocol de colaborare cu PSD, aşa cum solicitaseră social-democraţii săptămâna trecută. Conducerea PNL a

Liberalii au decis, ieri, la şedinţa Delegaţiei Permanente, să nu încheie un protocol de colaborare cu PSD, aşa cum solicitaseră social-democraţii săptămâna trecută. Conducerea PNL a lăsat, în schimb, la latitudinea filialelor din teritoriu stabilirea politicii de alianţe electorale.

DP a aprobat totuşi fuziunea cu Acţiunea Populară a fostului preşedinte Emil Constantinescu, mişcare care va fi consfinţită într-un congres programat pentru 18 aprilie. Liberalii îşi păstrează deschise posibilităţile de colaborare în ceea ce priveşte alegerile pentru şefia Consiliilor Judeţene.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, a anunţat că, la acest capitol, vor fi diverse alte forme de parteneriat politic, potrivit cărora unii candidaţi se vor alătura PNL sau reprezentanţii unor partide mai mici vor candida pe listele PNL. Olteanu a fost desemnat ieri coordonatorul politic al campaniei electorale pentru locale, post pe care Crin Antonescu, cel care s-a ocupat de euroalegeri, l-a refuzat. (Bogdan Costache)

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite