PNL pândeşte excluderea lui Piedone

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone

Liberalii iau în calcul susţinerea primarului sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, drept candidat independent din partea USL, dacă va fi exclus din PC.

PNL i-ar propus lui Cristian Popescu Piedone să candideze din partea USL ca independent la primăria sectorului 4, afirmă surse liberale. Negocierile ar fi fost purtate de lideri ai filialei PNL Bucureşti. Liberalii iau în calcul această variantă, în cazul în care Piedone va fi exclus din PC.
Conservatorii vor discuta subiectul la şedinţa Biroului Executiv Central de astăzi. "În acest moment, domnul Piedone este membru al PC şi candidat USL la primăria sector 4. Dacă mâine în şedinţă vom decide altceva ... fiind simplu membru de partid în momentul de faţă domnului Piedone i se poate aplica orice sancţiune, începând cu atenţionarea verbală, până la excluderea din partid. Nu ştiu ce îi vom da. Mi-e greu să fac recomandări pentru că este o persoană în care am avut foarte mare încredere. E posibil să mă abţin de la votul care va fi dat în Biroul Executiv", a afirmat liderul PC Daniel Constantin.

Chiar dacă liderii PC susţin că primarul sectorului4 vrea să plece la UNPR, varianta a fost pusă la îndoială de un alt politician din USL, liderul PSD Victor Ponta. "Piedone e prea deştept ca să se ducă la UNPR. Ca să te lipeşti de figurile alea sinistre - e prea deştept! Îi păcăleşte, cum îi păcălesc mulţi primari", a opinat Ponta. El a mai spus că Piedone nu trebuie comparat cu Ciuhodaru. "Piedone azi e membru al USL. Nu mi-am schimbat părerea că e cel mai bun candidat pe care USL poate să-l aibă în Sectorul 4. Nu-l comparaţi cu Ciuhodaru, pentru că îl băgaţi în ridicol. Ciuhodaru a fost în şapte partide în cinci zile, îl vor vota Simirad şi Oprea cu stetoscopul de gât", a spus Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite