PNL atacă ordonanţa Geoană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liberalii vor ataca la Curtea Constituţională ordonanţa prin care preşedintele Senatului a căpătat funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT). Anunţul a

Liberalii vor ataca la Curtea Constituţională ordonanţa prin care preşedintele Senatului a căpătat funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT).

Anunţul a fost făcut de Norica Nicolai, care a precizat că actul normativ va fi contestat la momentul dezbaterii în parlament. „Nu vom fi de acord cu acea prevedere care introduce o nouă funcţie în regimul de funcţionare a CSAT (...) Mircea Geoană ar fi trebuit să aibă decenţa, în momentul în care a cerut să facă parte dintr-o structură executivă aşa cum este CSAT, să îşi amintească faptul că este preşedintele Senatului şi că Parlamentul exercită controlul democratic asupra serviciilor de informaţii”, a afirmat Nicolai, citată de Mediafax.

Guvernul i-a acordat lui Geoană, prin ordonanţă de urgenţă, calitatea de vicepreşedinte al CSAT, în condiţiile în care liderul PSD este preşedintele Senatului.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite