PNL: Roberta Anastase i-a numărat de două ori pe liberalii înscrişi în PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PNL susţine că preşedintele Camerei, Roberta Anastase, a omis să spună că cei 200 de foşti liberali care s-au înscris luni în PDL Constanţa sunt aceleaşi persoane a căror înscriere în PDL a fost anunţată şi în luna februarie.

“Doamna Roberta Anastase doreşte să ne demonstreze cu obstinaţie că numărătoarea greşită a voturilor din Parlament nu a fost o pură întâmplare. Aşa cum numără voturile, preşedintele Camerei Deputaţilor îşi numără şi proaspeţii membri de partid. “, afirmă liberalii printr-un comunicat.

“Ceea ce omite să ne spună doamna Anastase este faptul că, în luna februarie, PDL Constanţa anunţa cu mare pompă înscrierea a 200 de foşti liberali în rândurile partidului aflat la guvernare, în urma unui parteneriat între Eugeniu Cojocaru, care se revendica drept fost lider al pensionarilor liberali, şi preşedintele PDL Constanţa, Gigi Chiru. Aceleaşi persoane care s-au înscris şi luni în PDL”, se arată într-un comunicat de presă al PNL .

Potrivit liberalilor, Eugeniu Cojocaru a fost exclus din PNL în iunie 2010, nefiind niciodată membru activ şi nici ales în vreo structură de conducere a PNL Constanţa.

Carnetul de partid şi ciorba de burtă

Liberalii ironizează şi maniera în care au fost primiţi în PDL pensionarii şi foştii liberali. “Doar un carnet portocaliu te face demn să mănânci o ciorbă gratuită. Atent instruiţi de liderii locali ai PDL, cu proaspetele carnete de membru înmânate de doamna Anastase pe masă, pensionarii s-au putut alinia să se înfrupte din bunătăţile oferite graţie partidului de guvernare.”

Aproximativ 250 de foşti membri PNL, care au părăsit formaţiunea în ultimele şase luni, au primit, luni, carnetele de membru PDL, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la un restaurant din Mamaia, în prezenţa şefului PDL Constanţa, Gigi Chiru, şi a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase.

Reprezentanţii PDL au precizat că este vorba despre foşti liberali care au început să părăsească partidul începând din februarie 2011, atunci când aproximativ 200 au renunţat la calitatea de membru PNL, până în prezent numărul acestora ajungând la 250.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite