PNL şi PSD, în favoarea amânării alegerilor europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Călin Popescu Tăriceanu i-a informat ieri pe liderii partidelor liberale din Uniunea Europeană că România ar putea amâna alegerile pentru Parlamentul European. Liderul grupului

Premierul Călin Popescu Tăriceanu i-a informat ieri pe liderii partidelor liberale din Uniunea Europeană că România ar putea amâna alegerile pentru Parlamentul European. Liderul grupului liberal din Parlamentul European, Graham Watson (foto), a spus că aceasta ar fi o decizie înţeleaptă. Watson a explicat că nu ar fi bine ca discuţiile referitoare la posibila suspendare a preşedintelui României să se suprapună peste campania electorală de alegere a europarlamentarilor.

Vicepreşedintele Partidului Social Democrat, Mihai Tănăsescu, a dezvăluit, ieri, la Galaţi, că PSD a primit numeroase semnale din interiorul Parlamentului European, ce se arată împotriva organizării alegerilor europarlamentare din România pe data de 13 mai. "Părerea de la Bruxelles este că alegerile europarlamentare nu pot fi realizate pe 13 mai pentru că România se află într-o criză politică fără precedent", a declarat Mihai Tănăsescu. Social-democratul a precizat că această opinie e împărtăşită de majoritatea europarlamentarilor europeni, beneficiind de sprijinul special al socialiştilor europeni.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite