PDL va analiza luni excluderea din partid a deputatului Daniel Oajdea, care a luat decizia de a susţine moţiunea de cenzură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biroul Permanent Naţional al Partidului Democrat Liberal va analiza luni excluderea din partid a deputatului Daniel Oajdea, cel care a decis să voteze moţiunea de cenzură depusă de PSD după ce şi-a consultat alegătorii din colegiu, informează un comunicat de presă al formaţiunii politice.

Partidul Democrat Liberal înţelege dificultăţile pe care parlamentarii PDL le au în această perioadă în relaţia cu electoratul, din cauza măsurilor de austeritate care trebuie aplicate. În acelaşi timp, însă, Partidul Democrat Liberal apreciază că, în momente de criză, oamenii politici trebuie să aibă în vedere soluţii care să salveze ţara şi nu interese de moment, electorale şi de imagine ale unui politician", se mai arată în comunicatul PDL.

Deputatul Daniel Oajdea a anunţat că va susţine moţiunea de cenzură "Opriţi genocidul social!", deoarece asta au decis alegătorii din colegiul său la o întrunire pe care a convocat-o duminică, transmite RTv.

Potrivit lui Oajdea, dintre cei 157 de oameni din colegiul său care au votat, 47 i-au cerut să voteze împotriva moţiunii, iar 98 i-au cerut să voteze pentru. Alte 11 voturi au fost anulate şi s-a înregistrat şi o abţinere.

"Deci este limpede. Mandatul de aici din sală este vot pentru moţiune", a spus deputatul, precizând că se va supune deciziei cetăţenilor.

Oajdea a declarat la Realitatea Tv că nu va demisiona din partid.
 
"Îmi primul rând, demisia nu mi-o dau. Pot fi doar demis. Nu plec nicăieri pentru că oriunde aş pleca, s-ar intepreta că aş fi avut o înţelegere. Absolut nicăieri nu plec. În cel mai rău caz, voi fi demis. Rolul meu este de a reprezenta corect oamenii", a conchis deputatul PDL.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite