PDL organizează mitinguri pro-Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Democrat-liberalii continuă să-l susţină pe Traian Băsescu în încercarea acestuia de a-şi menţine scaunul de şef al statului.

Vicepreşedintele PDL Cristian Boureanu a declarat că partidul va organiza mai multe mitinguri în ţară pentru susţinerea preşedintelui suspendat. Potrivit acestuia, campania pentru referendum este un bun prilej pentru PDL de a explica românilor în ce situaţie grava este ţara în urma guvernării Ponta.

Boureanu a precizat că sloganul democrat-liberalilor în campania pentru referendumul din 29 iulie va fi „Vara asta se poartă alb!", el făcând un apel ca toţi românii care sunt îngrijoraţi de derapajele de la democraţie să poarte alb în semn de protest.

„Această campanie este o bătălie între alb şi negru, între dreptate şi nedreptate, între libertate şi nerespectarea statului democratic, între abuz şi Constituţie", a mai afirmat Boureanu. Liderii PDL au stabilit ca, începând cu această săptămână, să se întâlnească în fiecare zi, dimineaţa şi seara, în şedinţe dedicate campaniei pentru referendum.

şedinţe de campanie

„Nu e niciun secret. Pentru chestiunile de acest gen, vom fi în campanie permanentă, în fiecare seară probabil, în jurul orelor 17.00-18.00, ne vom afla în întâlniri, în fiecare dimineaţă suntem în întâlniri. Nu există întâlniri secrete sau chestiuni de genul acesta, cele oficiale vi le vom anunţa", a adăugat  Boureanu.

În ciuda divergenţelor dintre Traian Băsescu şi Vasile Blaga, liderul democrat-liberal nu a ezitat să-şi arate ataşamentul faţă de preşedintele suspendat. „PDL este alături de preşedintele Traian Băsescu clar şi fără comentarii pentru că PDL e alături de români, de lege şi de democraţie", a tranşat Vasile Blaga. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite