Boldea cere demisia liderului de grup: ”Toader, un cioban a cărui talangă a fost îndreptată greşit, iar oile –deputaţii PDL- au luat-o razna”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viceliderul deputaţilor PDL, Mihail Boldea, îi cere demisia liderului de grup, Mircea Toader, cel care le-a indicat democrat-liberalilor să voteze pentru reducerea TVA la alimentele de bază şi pentru neimpozitarea pensiilor mai mici de 2.000 de lei.

„Toader a ridicat degeţelul, iar noi ne-am luat după el, aşa e procedura parlamentară! Putea cineva să ne întrebe dacă suntem de acord să ne aruncăm cu toţii în Dunăre, noi am fi fost de acord, că mergeam pe mâna liderului de grup, care are ca sarcină să ne indice votul”, a declarat Boldea pentru adevarul.ro.

Acesta îl compară pe Toader cu „un cioban a cărui talangă a fost îndreptată greşit, iar oile –deputaţii PDL-au luat-o razna”.

Domnul Toader a greşit, dacă nu poate să ne conducă, să lase pe altul”, a mai comentat Boldea. El a susţinut că a discutat şi cu alţi colegi deputaţi, care-i împărtăşesc părerea şi vor solicita demisia lui Toader de la şefia grupului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite