PDL afirmă că Schulz s-a implicat deschis, prin prezenţa la Târgu Jiu, în campania lui Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, anunţă că PDL va participa la discursul preşedintelui PE de la Parlament, dar nu va fi prezent la întâlnirea propusă de acesta, precizând că decizia este "urmare a implicării deschise" a preşedintelui Parlamentului European în campania electorală a lui Victor Ponta.

"Parlamentarii şi europarlamentarii PDL nu vor lua parte la întâlnirea propusă de preşedintele Parlamentului European, dl Martin Schulz, care ar fi urmat să aibă loc mâine, 31 octombrie. Această decizie a fost luată ca urmare a implicării deschise a preşedintelui Parlamentului European în campania electorală a domnului Victor Ponta, co-preşedinte al USL. PDL salută vizita preşedintelui Parlamentului European în România, iar parlamentarii săi vor lua parte la şedinţa comună a Camerelor legislativului României cu ocazia discursului pe care dl Martin Schulz îl va susţine la Bucureşti", se arată într-un comunicat PDL semnat de Blaga.

PDL consideră că prezenţa preşedintelui Parlamentului European la Târgu Jiu, în circumscripţia electorală unde candidează domnul Victor Ponta, "nu este compatibilă cu neutralitatea politică pe care o presupune înalta funcţie de preşedinte al legislativului european".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite