Liderul PDL Hunedoara va fi candidatul USP la Primăria Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PDL Hunedoara Dorin Gligor a anunţat, într-o conferinţă de presă la Deva, că va fi candidatul Uniunii Social Populare (PDL-UNPR-PNŢCD) la Primăria Deva, în timp ce actualul primar Mircia Muntean (UNPR) va candida pentru şefia Consiliului Judeţean Hunedoara.

"Îl am alături de mine pe Mircia Muntean (primarul Devei - n.r.), care mi-a predat ştafeta proiectelor începute de el pentru deveni. El candidează pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, împreună formăm o echipă şi construim împreună cel mai ambiţios proiect politic - acela de a reda judeţul Hunedoara hunedorenilor. Am construit sisteme, le-am făcut să funcţioneze. Asta am făcut toată viaţa mea. În cei 16 ani, Mircia Muntean a modernizat Deva. Împreună sunt convins că putem trece la nivelul următor, să facem din Deva un oraş de cinci stele", a declarat liderul PDL Hunedoara, Dorin Gligor.

Potrivit lui Gligor,un oraş de cinci stele oferă oamenilor un standard de viaţă ridicat.

"Infrastructura, serviciile, curăţenia oraşului, siguranţa cetăţenilor şi, nu în ultimul rând, viaţa culturală trebuie duse la standardele următoare. S-au făcut progrese mari pe aceste linii în ultimul timp, dar eu cred că mai este mult de făcut, în special în buna organizare a serviciilor şi eficientizarea cheltuirii banului public. Promit că voi fi un campion al eficienţei cheltuirii banului public", a spus candidatul la Primăria Deva din partea USP.

Actualul primar al Devei, Mircia Muntean (UNPR), a spus că îl va susţine pe Dorin Gligor la Primărie şi că acesta este omul potrivit pentru funcţie.

"Am promis devenilor că voi lăsa în locul meu un om tânăr, un om puternic, un om cu experienţă, un om care a trecut prin toate furcile caudine ale birocraţiei, care a ştiut ce înseamnă şi apa şi canalul, şi prefectura şi partidul şi colegii. Şi care a înţeles mai bine ca oricare altul că este omul potrivit pentru a se lupta pentru această funcţie. Dorin Gligor vine de pe o altă platformă, pleacă cu o altă forţă. El nu este omul care să se ascundă în spatele unei camere de luat vederi", a declarat Mircia Muntean.

Organizaţiile judeţene din Hunedoara ale PDL, UNPR şi PNŢCD au semnat, în 29 martie, protocolul de înfiinţare a Uniunii Social Populare (USP), alianţă constituită în judeţ pentru perioada alegerilor locale.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite