Liderul PDL Covasna: Guvernul ar putea "pedepsi" Covasna şi Harghita cu "boicot economic"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PDL Covasna, Dan Manolăchescu, consideră că guvernarea USL "se va răzbuna" pe judeţele Covasna şi Harghita "prin boicot economic", adică va exclude aceste două judeţe de pe lista bugetară, aşa cum au făcut "socialiştii când au mai fost la guvernare".

"Sper că nu o vor face, dar am senzaţia că guvernarea USL se va răzbuna pe judeţele Covasna şi Harghita. Văd că fac acelaşi lucru pe care l-au făcut socialiştii când au mai fost la guvernare, când cu zâmbetul pe buze au exclus aceste două judeţe de pe lista bugetară", a spus Manolăchescu.

Liderul PDL Covasna consideră că se poate aştepta din partea Guvernului USL să "pedepsească" aceste două judeţe printr-un "boicot economic", prin care blochează orice şanse de dezvoltare a zonei.

Totodată, Manolăchescu a apreciat că neparticiparea la vot a maghiarilor arată că Traian Băsescu se bucură de simpatie în rândul acestei comunităţi.

Potrivit liderului PDL Covasna, participarea redusă a maghiarilor la vot se poate explica prin faptul că politicienii maghiari au dat un semnal de non-combat, şi anume că nu este războiul politic al maghiarilor, ci al USL.

De asemenea, a spus Manolăchescu, acest mesaj al politicienilor maghiari a venit şi ca răspuns la spiritul general că maghiarii nu vor ieşi la vot şi "nu vor rupe uşa la secţiile de votare pentru a vota împotriva lui Traian Băsescu".

Participarea la referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu a fost, în judeţul Harghita, de 13,6 la sută, în timp ce în Covasna s-au prezentat la urne 18,56 la sută din alegători.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite