PDL: Oprescu plăteşte susţinerea USL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Oprescu
Sorin Oprescu

Democrat-liberalii bucureşteni l-au acuzat pe primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, că plăteşte pentru a fi susţinut de USL pentru un nou mandat, prin atribuirea contractului pentru furnizarea gazonului pentru Arena Naţională fratelui unui "PSD-ist de frunte", Marian Oprişan.

"Modul în care Sorin Oprescu a gestionat problema gazonului de pe Arena Naţională arată adevărata faţă a primarului. După ce a atribuit contractul pentru furnizarea gazonului pentru cel mai important stadion al ţării firmei fratelui unui PSD-ist de frunte, Marian Oprişan din Vrancea, devine evident că independenţa primarului Capitalei este doar de faţadă. Lucrurile sunt extrem de simple: Sorin Oprescu se pregăteşte pentru următoarele alegeri plătind cu bani grei pentru a obţine susţinerea Alianţei Socialiste", se arată într-un comunicat al PDL Bucureşti.

Potrivit textului, "atribuirea către prietenii din PSD a contractului pentru montarea gazonului pe Arena Naţională arată că Sorin Oprescu nu ştie să acţioneze decât aşa cum a învăţat în partidul care l-a crescut şi format, cu risipă şi dispreţ".

"Este condamnabil că, din interes politic, primarul Oprescu a reuşit, pe lângă creşterea ameţitoare a cheltuielilor publice, să facă de râs o ţară întreagă. Fireşte că în stilul său caracteristic, prin care crede că îi poate păcăli la nesfârşit pe bucureşteni, Sorin Oprescu va încerca, în continuare, să caute vinovăţii acolo unde nu există. Politica sa este simplă: «aruncă responsabilitatea când iese prost, asumă-ţi meritele când alţii au muncit», însă această tactică nu poate funcţiona la nesfârşit", se mai arată în comunicatul PDL Bucureşti.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite