PDL dă portocaliul pe verde în campania din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea
Elena Udrea

Președintele PDL București, Elena Udrea, a anunțat joi, că verdele va fi culoarea de campanie a PDL la alegerile din Capitală, explicând că această culoare semnifică tinerețe, forță, speranță și reînnoire.

„Culoarea de campania a PDL va fi verdele. Este o culoare care semnifică tinerețe, forță, este o culoare luminoasă care arată deschiderea pe care o avem noi pentru bucureșteni, este o culoare cladă, prietenoasă. În primul rând cred că este speranță și reînnoire", a spus Udrea.

Ea a arătat că PDL doreşte la Bucureşti o administraţie cu „un spirit nou, tânăr" şi cu „oameni activi", aşa cum sunt deja la sectoarele 3 şi 6.

„Ne dorim o administraţie cu un spirit nou, tânăr, la Bucureşti. Ne dorim oameni activi, aşa cum deja avem în sectoarele în care sunt primarii noştri din sectoarele 3 şi 6, oameni care să poată să aducă alături de ei o echipă puternică, reală, care este echipa de bucureşteni şi cred că şi culoarea este parte a ceea ce noi vrem să oferim Bucureştiului începând din 10 iunie", a mai spus Udrea.

Lucian Iliescu, Sulfina Barbu şi Cristian Atănăsoaei au fost anunţaţi, joi, drept candidaţii PDL la sectoarele 2, 4 şi 5, de către preşedintele organizaţiei democrat-liberale din Capitală, Elena Udrea.

În sectorul 1, candidatul PDL va fi Teodor Paleologu, în sectorul 3, actualul primar Liviu Negoiță, iar în sectorul 6, primarul Cristian Poteraș. La primăria Capitalei, candidatul desemnat de PDL este Silviu Prigoană.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite