PDL îşi lansează candidaţii pentru locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidul Democrat Liberal îşi lansează, astăzi, candidaţii pentru alegerile locale, în cadrul unui miting electoral la Sala Polivalenta, în prezenţa a aproximativ 7.000 de oameni.

UPDATE 11.35 Mitingul electoral a debutat sub sloganul "Tot greul spre bine". Primul vorbitor a fost europarlamentarul Traian Ungureanu, care a spus că se aştepta să vadă o sală goală, deoarece a citit că se reuneşte un partid care are probleme. El a reuşit să mobilizeze cei aproape 7.000 de participanţi să strige "PDL", potrivit Mediafax. Ulterior a luat cuvântul preşedintele PDL, Emil Boc, şi el candidat în alegerile locale. Boc şi-a înregistrat candidatura pentru Primăria Cluj-Napoca, unde a mai fost edil din 2004 până în 2008, când a devenit premier.

Surse din interiorul partidului afirmau că la eveniment au fost invitaţi să participe preşedintele Traian Băsescu şi premierul Mihai-Razvan Ungureanu, care va şi susţine un discurs.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat însă că nu va merge duminică la lansarea candidaţilor PDL, dar a menţionat că va găsi "o formulă" să le mulţumească democrat-liberalilor pentru costurile pe care le-au "încasat ca urmare a trecerii ţării prin criză".

Conform imaginilor difuzate de stirileprotv.ro, şeful statului a fost întrebat de ziarişti, la plecarea dintr-un hipermarket unde a făcut cumpărături, dacă intenţionează să meargă duminică la lansarea candidaţilor PDL. Şeful statului a admis că a fost invitat, dar a precizat că nu va participa.

"Dacă era un Congres ... E adevărat că poate sunt îndreptăţiţi să spere într-o prezenţă, pentru că au fost partidul care a dus greul extraordinar din perioada crizei. Dar o să găsesc eu o formulă să le mulţumesc pentru costurile pe care le-au încasat ca urmare a trecerii ţării prin criză", a spus Băsescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite