PDL se încălzeşte pentru locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu cinci luni înainte de alegerile locale din iunie, PDL vrea să aibă definitivate propunerile organizaţiilor locale pentru candidaţii la funcţiile de primari de municipii, a declarat ieri Emil

Cu cinci luni înainte de alegerile locale din iunie, PDL vrea să aibă definitivate propunerile organizaţiilor locale pentru candidaţii la funcţiile de primari de municipii, a declarat ieri Emil Boc, preşedintele PDL. Listele trebuie trimise la centru până pe 21 ianuarie. 15 martie este un alt termen în calendarul electoral al PDL, dată până la care trebuie constituite organizaţii până la nivelul fiecărei secţii de votare. Biroul Permanent PDL, întrunit ieri, în premieră, a aprobat protocolul de comasare a PD şi PLD.

Boc: PNL cumpără PSD cu 65 milioane de euro


Emil Boc a acuzat ieri PNL şi PSD de "tranzacţii netransparente" pentru susţinerea bugetului. "PNL cumpără PSD cu 65 milioane de euro", a declarat liderul PDL. El a precizat că are informaţii din presă că "baronii locali ai PSD negociază cu Bogdan Olteanu" sume pentru bugetele locale în valoare de 65 milioane de euro, în schimbul susţinerii bugetului. "Condamnăm frăţia PNL-PSD", a spus Boc, în opinia căruia cele două partide arată că se poate cumpăra orice cu bani.


Theodor Stolojan, prim-vicepreşedintele PDL, a declarat că PDL nu va vota proiectul de buget, dar va vota bugetul de asigurări sociale, deoarece nu doreşte să pună în pericol plata pensiilor începând cu ianuarie 2008. (Oana Iuraşcu)

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite