Preda: PDL va depune o moţiune pe Agricultură la Camera Deputaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a anunţat, luni, că PDL va depune săptămâna viitoare o moţiune simplă pe agricultură la Camera Deputaţilor.

Potrivit lui Preda, moţiunea va acuza lipsa de viziune a actualului ministru al Agriculturii, Daniel Constantin, asupra domeniului pe care îl gestionează.

Marţi, PDL va depune în plenul Camerei Deputaţilor o moţiunea simplă pe Educaţie. Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a declarat, duminică după-amiază, că partidul său cere prin moţiunea pe educaţie - ,,Nu îi împiedicaţi pe copii de trei ani să meargă la grădiniţă" - demisia ministrului Educaţiei, Ecaterina Andronescu, precum şi cea a prim-ministrului, Victor Ponta.

"După cum vedeţi pe AMR-ul nostru, mai sunt 77 de zile până la plecarea guvernului Ponta. Sperăm ca la ministerului Educaţiei să fie vorba de mult mai puţine zile până la plecarea ministrului Ecaterina Andronescu şi înlocuirea ministrului Educaţiei cu un ministru care înţelege nevoia reformei de termen lung în sistem, nevoia de predictibilitate şi de guvernare prin educaţie. Guvernul USL şi-a bătut joc de toate ideile şi principiile conţinute în legea Educaţiei şi asta fie prin desfiinţare, fie prin ignorare, fie prin sabotare", a spus ea în cadrul unei conferinţe de presă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite