PDL vrea să bată USL cu propriile arme. Ar vrea moțiune, dar nu e momentul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Șeful campaniei electorale a PDL, Vasile Blaga şi președintele PDL, Emil Boc
Șeful campaniei electorale a PDL, Vasile Blaga şi președintele PDL, Emil Boc

Şeful campaniei electorale a PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că nu crede că este oportună acum depunerea unei moţiuni de cenzură, arătând că PDL nu trebuie să contribuie la destabilizarea României.

Blaga s-a declarat nemulţumit de „atacul fără precedent" al lui Victor Ponta la adresa candidaţilor PDL la locale, dându-i ca exemplu în acest sens pe Gheorghe Flutur şi Gheorghe Ştefan.

„Cu toate acestea, eu cred că PDL nu trebuie să contribuie la destabilizarea României acum, o face în fiecare zi domnul Ponta. Nu cred că este oportună acum depunerea moţiunii de cenzură", a spus Blaga înaintea şedinţei BPN al PDL.

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, sâmbătă, că democrat-liberalii trebuie să introducă, la începutul lunii iunie, o moţiune de cenzură, el acuzând „intervenţia brutală în justiţie" a Cabinetului Ponta şi prezenţa în Guvern a unor oameni cu probleme de imagine şi de probitate morală.

Atât președintele Organizației de Femei a PDL, Suflina Barbu, cât și vicepreședintele PDL Traian Igaș au fost de acord că ar trebui discutată posibilitatea inițierii unei moțiuni împotriva Guvernului Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite