PDL şi PNŢCD s-au aliat pentru Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Președintele PDL București Elena Udrea și președintele PNȚCD București Alex Ștefănescu au semnat, astăzi, un protocol de colaborare pentru Primăria Capitalei, la alegerile locale din iunie.

"PNTCD va susţine candidatul PDL la Primăria Capitalei. Am reuşit să susţinem toate iniţiativele pe care cei mai mari primari ai Bucureştiului le-au avut în trecut, Adriean Videanu şi Traian Basescu. Ne dorim să fim parteneri cu PNŢCD în Parlamentul României, aşa cum am fost în 2009 la Preşedinţia României, cand l-au susţinut pe Traian Băsescu", a declarat Elena Udrea.

La rândul său, Alex Ștefănescu s-a arătat mulțumit de parteneriatul cu PDL și a declarat că deși "asocierea nu este de mare avengură, are o valoare simbolică".

"Cred foarte mult în eficienţa acestui partid, în modul decis de a acţiona, nu este o declaraţie făcută din politeţe, PNŢCD vine cu un capital de nobleţe", a subliniat preşedintele ţăraniştilor.

Iniţial, PDL şi PNŢCD ar fi trebuit să semneze un protocol alături de UNPR şi PER, însă, în urma neînţelegerilor dintre PDL şi UNPR, protocolul a fost rupt.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite