PNL mai numără încă un senator

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorin Păran
Dorin Păran

Senatorul de Hunedoara Dorin Păran a demisionat, vineri, din PDL şi s-a înscris în PNL, partid în care a mers "să muncească, nu să ceară funcţii".

Dorin Păran a declarat, într-o conferinţă de presă la Deva la care au participat şi liderul PNL Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ, şi senatorul PNL de Hunedoara Dan Radu Ruşanu, că a devenit, vineri, senator PNL, după ce în cursul dimineţii şi-a înaintat demisia din PDL.

"Am ales PNL pentru că doctrina cea mai apropiată de mine este cea liberală. Am venit în PNL să muncesc, nu să cer funcţii. Întotdeauna am mers pe ideea că, dacă munceşti, vei fi răsplătit", a declarat Dorin Păran.

Păran a precizat că, dacă PNL va considera că merită o nouă candidatură, va candida pentru un nou mandat în colegiul Brad-Simeria-Orăştie, iar dacă nu, "nu va muri în politică", întrucât întotdeauna a avut o alternativă în mediul privat.

Păran a susţinut că decizia de a părăsi PDL nu a fost una uşoară, mai ales că timp de 17 ani a fost membru al acestei formaţiuni politice. El a spus că a luat această hotărâre după două luni de consultări cu familia şi după ce oamenii din colegiul său i-au spus că îi mulţumesc pentru sprijin, că îl susţin, dar să îşi schimbe partidul.

Într-un top al senatorilor cu absenţe, Dorin Păran se clasează pe poziţia 123 din 135 de senatori. În dreptul acestuia sunt trecute totodată, în cei aproape patru ani de mandat, 32 de iniţiative legislative.

Pe plan local, Păran este supranumit "senatorul aniversărilor", asta pentru că în 2011 a avut mai multe declaraţii politice, legate de Ziua Femeii, Ziua Veteranilor de Război, Ziua Francofoniei, Ziua Romilor, Ziua Jandarmeriei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite