Geoană despre Ridzi: "Un cartof fierbinte în braţele PDL, desfiinţaţi-o!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Geoană despre Ridzi: "Un cartof fierbinte în braţele PDL, desfiinţaţi-o!"
Geoană despre Ridzi: "Un cartof fierbinte în braţele PDL, desfiinţaţi-o!"

Preşedintele PSD Mircea Geoană crede că scandalul Ridzi îl afectează pe preşedintele ţării, precizând că ar fi "util" ca aceasta să plece din minister. Camera de anchetă a decis astăzi, prin vot, să îşi continue activitatea în cazul ministrului Tineretului şi Sportului. Singurii care au fost contra au fost democrat-liberalii.

"Părerea mea e că stau în acest moment cu un cartof fierbinte în braţe, cred că au o problemă. Pe de o parte, orice structură şi un partid are un instinct de trib, se adună în jurul unui coleg care este atacat, este un instinct natural, pe de altă parte, din punct de vedere public, în acest moment este clar că subiectul face rău celor de la PDL şi cred că face rău indirect şi dlui Băsescu", a  spus Geoană la Realitatea FM.

"Nu e decizia mea, dar cred că în acest moment plecarea lui Ridzi din minister ar fi mai utilă din punct de vedere public pentru cei de la PDL", a mai declarat liderul PSD, care, întrebat dacă Monica Ridzi mai poate rămâne la minister, a răspuns: "atâta vreme cât e susţinută de primul ministru şi de preşedintele României, se poate".

În această dimineaţă, comisia parlamentară de anchetă a luat hotărârea să continue activitatea în scandalul Ridzi, apreciind că nu sunt întrunite condiţiile prevăzute de articolul 74 al Regulamentului Camerei, pentru încetarea activităţii forului.

Mircea Geoană îi sfătuieşte pe membrii PDL să desfiinţeze ministerul Monicăi Ridzi: "Poate e un sfat gratuit pe care îl dau celor de la PDL, poate ar fi o formulă mai elegantă să rezolve două probleme în acelaşi timp. Dacă ar  fi să ne uităm la  momentul actual, când e clar că există o cheltuială cu suprastructura guvernamentală foarte mare, poate o structură mai restrânsă a Guvernului, nu numai a agenţiilor ar fi un lucru mai interesant".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite