PDL Constanţa, curăţat de "influenţa nocivă a PSD"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful interimar al PDL Constanţa, Ion Popescu, a dispus într-o şedinţă a Biroului judeţean excluderea a şapte membri care i-au contestat funcţia. Unul dintre aceştia, Mihai Bobe, fost

Şeful interimar al PDL Constanţa, Ion Popescu, a dispus într-o şedinţă a Biroului judeţean excluderea a şapte membri care i-au contestat funcţia. Unul dintre aceştia, Mihai Bobe, fost lider al organizaţiei de tineret Constanţa, a contestat nu numai conducerea interimară de la Constanţa, dar şi pe Elena Udrea şi Valeriu Stoica, trimişi să reorganizeze filiala.

Secretarul executiv al PDL, Elena Udrea, a declarat că unii dintre membrii fostei conduceri, între care Dănuţ Moisoiu, aveau legături strânse cu PSD, fiind neloiali PDL. Udrea a declarat că Moisoiu, consilier în Primăria Constanţei, nu l-a criticat niciodată pe Mazăre, iar în campanie încerca să îi convingă pe candidaţii PDL la primării să se retragă. Ea a adăugat că Mihai Bobe este nepotul lui Moisoiu.

Cei şapte contestatari au convocat un organism paralel de conducere - Consiliul de Coordonare Local - lucru considerat nestatutar şi în consecinţă au fost demişi. Astăzi, Consiliul de Coordonare se întruneşte în şedinţă separată, dar Popescu a avertizat că toţi cei care vor participa vor fi excluşi.

Udrea, sprijinită de conducerea centrală

Udrea este susţinută de Emil Boc şi de Vasile Blaga. Boc a declarat că mandatul Elenei Udrea a fost "de a organiza conducerea organizaţiei Constanţa, astfel încât să fie îndepărtată orice influenţă nocivă pe care PSD o exercita".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite