Elena Băsescu a anunțat revenirea la PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Băsescu a anunţat, după rezultatele exit-poll-urilor, că închide sediul de campanie pe care i l-a pus la dispoziţie Elena Udrea şi a plecat spre PDL, unde a spus că va face anunţul reînscrierii în partid.

"Acum a sosit momentul să închid sediul şi să mă întorc la partidul în care am crescut!", a spus Elena Băsescu, la sediul ei de campanie din bulevardul Ghencea. Ea a precizat că se va reînscrie în PDL şi va face anunţul oficial de la sediul partidului.

Ea a mulţumit presei şi a spus că a avut de învăţat din afirmaţiile celor care au criticat-o. A mulţumit totodată familiei şi staff-ului de campanie, dar şi membrilor trupei Voltaj, despre care a afirmat că au fost alături de ea, potrivit NewsIn.

"Această campanie, chiar dacă nu voi reuşi să ajung în Parlamentul European, reprezintă o experienţă. Cu această experienţă acumulată mă voi întoarce în PDL, la fel cum am afirmat de la bun început. Pentru că am dus o campanie de independent, doresc să reafirm că am plecat din PDL numai pentru a nu-i pune pe cei din PDL în situaţia neplăcută de a avea o ţintă de atac pe listele lor", a declarat Elena Băsescu la anunţarea exit-poll-urilor.

Preşedintele PDL Emil Boc a întâmpinat-o pe Elena Băsescu pe scările de la intrarea în sediul central al PDL, spunându-i că are "ceva de semnat în seara asta".

"Bine ai revenit acasă! Bine ai venit acolo de unde nu ai plecat niciodată, ai ceva de semnat în seara asta!", au fost cuvintele cu care a întâmpinat-o Emil Boc pe mezina familiei Băsescu, făcând referire la reînscrierea ei în PDL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite