PD îl vrea pe platformistul Oprea la Primăria Iaşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Democraţii ieşeni îl vor pe Dumitru Oprea, susţinător al platformei lui Stolojan, candidat din partea Alianţei D.A. la primărie pentru alegerile din 2008. Anunţul a fost făcut de senatorul

Democraţii ieşeni îl vor pe Dumitru Oprea, susţinător al platformei lui Stolojan, candidat din partea Alianţei D.A. la primărie pentru alegerile din 2008.
Anunţul a fost făcut de senatorul Dan Cârlan, şeful filialei locale a Partidului Democrat. Pe de altă parte, Dumitru Oprea a declarat că "proiectul democraţilor merge pe ideea platformei lui Stolojan".
Într-o scrisoare deschisă adresată rectorului Dumitru Oprea, susţinător al platformei lui Stolojan, senatorul Dan Cârlan, liderul PD Iaşi, i-a propus acestuia să candideze în 2007, din partea Partidului Democrat, pentru un mandat de europarlamentar. Urmând ca, la alegerile din 2008, Oprea să fie candidatul Alianţei la fotoliul de primar al Iaşiului. Cârlan susţine că "Oprea, chiar dacă a fost exclus din PNL, a avut un rol important în organizarea Alianţei în judeţul Iaşi". Dumitru Oprea a comentat propunerea lui Cârlan, spunând că şi-a anunţat candidatura pentru alegerile locale din 2008 ca şi independent, şi nu pe listele vreunui partid politic. Oprea nu a dat un răspuns ferm invitaţiei democraţilor, spunând totuşi că "proiectul propus de Cârlan merge exact pe ideea lansată de domnul Stolojan, adică cea a platformei zonei de centru dreapta".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite