PD îi înlocuieşte pe Dobre şi Hărdău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidul Democrat intenţionează să-i schimbe, în termen de maximum o lună, pe miniştrii transporturilor şi educaţiei, Gheorghe Dobre şi Mihai Hărdău, dar nu s-a decis cu cine să-i

Partidul Democrat intenţionează să-i schimbe, în termen de maximum o lună, pe miniştrii transporturilor şi educaţiei, Gheorghe Dobre şi Mihai Hărdău, dar nu s-a decis cu cine să-i înlocuiască.
Potrivit unor surse din PD, în locul lui Dobre este aproape sigur că va veni ministrul de stat Gheorghe Pogea, dar nu există nicio variantă pentru Ministerul Educaţiei şi pentru postul de ministru de stat. "Postul de ministru de stat îl doresc şi Radu Berceanu, şi Ioan Oltean, şi Sorin Frunzăverde. A fost o greşeală că, prin numirea lui Anca Boagiu la Integrare, s-a încălcat regula ca niciun fost ministru să nu fie numit în cabinetul Tăriceanu", a spus un lider al PD. Potrivit acestuia, lui Gheorghe Dobre i se reproşează că păstrează secret contractul cu Bechetel şi nu a reuşit să explice clar ce economii s-au obţinut prin renegocierea acestui contract. Ministrul educaţiei nu este agreat de colegii săi de partid, unul dintre aceştia spunând despre Hărdău că este "Moş Teacă".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite