PD îl acuză în continuare pe Flutur de criza gripei aviare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

liderului democrat, spunând că cei de la PD sunt, de fapt, nişte pesedişti. Din această păruială nu putea lipsi Ludovic Orban, care a profitat de învălmăşeală pentru a-i trage o copită

liderului democrat, spunând că cei de la PD sunt, de fapt, nişte pesedişti. Din această păruială nu putea lipsi Ludovic Orban, care a profitat de învălmăşeală pentru a-i trage o copită conducătorului neoficial al PD, Traian Băsescu.

Preda: Flutur, o mare dezamăgire
"Este demagog pentru că, de la instalarea domniei sale în funcţie, a acaparat politic responsabilităţile la majoritatea direcţiilor agricole şi silvice din România. şi-a asumat politic responsabilitatea primului val de gripă aviară şi când nu i-a mai reuşit un joc de imagine a încercat şi încearcă în continuare să găsească vinovaţi în eşaloanele 2 şi 3. Aceasta este demagogie", a declarat Preda despre Gheorghe Flutur. El a mai spus că actualul ministru al agriculturii trebuie să vină în faţa Alianţei D.A. şi să spună de ce a făcut acest "joc de imagine". "Ministrul agriculturii, Gheorghe Flutur, este o mare dezamăgire", a concluzionat, dur, vicepreşedintele PD. Potrivit unor lideri democraţi, Preda intenţiona să-i ceară demisia lui Flutur încă de acum două săptămâni, dar a fost oprit de Emil Boc. Sursa conflictului dintre democraţi şi liberali este, în acest caz, controlul asupra Agenţiei Naţionale Sanitar-Veterinare, care beneficiază, şi va mai beneficia, de sume imense de bani, furnizate de UE, în scopul asigurării securităţii alimentare.
Ministrul Flutur i-a replicat imediat vicepreşedintelui PD, spunând că astfel de afirmaţii stau în calea realizării programului de guvernare. "Resping acuzaţiile lui Cezar Preda şi socotesc că aceste declaraţii de weekend nu fac decât să încurce actul de guvernare", a declarat Flutur. Ministrul liberal al agriculturii a primit un sprijin şi din partea organizaţiilor PNL din judeţele Neamţ şi Dâmboviţa, precum şi a deputatului PNL George Scutaru. "Este regretabil că lideri ai PD atacă în mod constant miniştrii PNL, doar din dorinţa de a avea o cât mai mare notorietate", a spus Scutaru. El a apreciat că atacurile unor lideri democraţi nu fac decât să amintească de cele ale PSD şi a recomandat partidului condus de Emil Boc să analizeze activitatea propriilor miniştri. "Să se gândească la competenţa unor miniştri precum Gheorghe Dobre şi Mihail Hârdău, care nu au realizat nimic în timpul mandatului lor", a recomandat deputatul liberal.

Orban: Băsescu la Paris - un eşec
Liderul organizaţiei PNL din Bucureşti, Ludovic Orban, l-a atacat, ieri, pe fostul preşedinte al PD, Traian Băsescu, unde îl doare mai tare: la capitolul politică externă. "Vizita la Paris nu a fost un succes", a apreciat Orban. El a susţinut că Băsescu mai are multe de învăţat în ceea ce priveşte diplomaţia, dar are circumstanţe atenuante, întrucât este în convalescenţă. "Îl mai las să-şi revină", a spus, cu îngăduinţă, liderul liberal.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite