PD cere asumarea răspunderii guvernului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidul Democrat a cerut, ieri, ca guvernul să-şi asume răspunderea pe două legi promovate de Ministerul Justiţiei: legea privind înfiinţarea Agenţiei Naţionale de Integritate, care va

Partidul Democrat a cerut, ieri, ca guvernul să-şi asume răspunderea pe două legi promovate de Ministerul Justiţiei: legea privind înfiinţarea Agenţiei Naţionale de Integritate, care va verifica averile demnitarilor, şi cea referitoare la finanţarea partidelor.
Preşedintele PD, Emil Boc, a susţinut că de adoptarea acestor legi depinde elaborarea, în septembrie, a unui raport favorabil al Comisiei Europene. În plus, potrivit liderului PD, prin asumarea răspunderii, s-ar "separa apele" între cei care doresc cu adevărat integrarea europeană şi cei care susţin doar declarativ acest demers. El a explicat că cei care vor depune o moţiune de cenzură, ca răspuns la asumarea răspunderii de către Executiv, ar demonstra că sunt împotriva integrării.
În martie, PD a mai propus ca guvernul să-şi asume răspunderea pe legea lustraţiei, dar ulterior a renunţat la această cerere.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite