PD şi PNL plusează în pokerul restructurării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

membrilor Cabinetului Tăriceanu de la 23 la 15. Boc nu a susţinut însă necesitatea înfiinţării unor ministere noi, precum cel al Dezvoltării Regionale. El a spus că PD este dispus să

membrilor Cabinetului Tăriceanu de la 23 la 15. Boc nu a susţinut însă necesitatea înfiinţării unor ministere noi, precum cel al Dezvoltării Regionale. El a spus că PD este dispus să negocieze restructurarea guvernului cu ceilalţi parteneri din Coaliţia majoritară. Potrivit lui Emil Boc, în paralel cu reducerea numărului de miniştri, ar trebui ca şi agenţiile să fie reduse cu o treime. El a arătat că, de exemplu, ar putea fi comasate cele trei autorităţi de reglementare - în domeniul gazelor, energiei electrice şi serviciilor comunale.

Surse din PD consideră însă că, după ce Partidul Conservator l-a nominalizat pe Dan Voiculescu în postul de ministru de stat, există şanse minime ca restructurarea să mai aibă loc. "Voiculescu şi Marko Bela nu vor renunţa la funcţiile lor şi vor fi sprijiniţi de premierul Tăriceanu", a declarat un lider al PD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite