PD Mureş declară decesul Alianţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din punctul de vedere al PD, în Mureş nu mai există nici Alianţa D.A., şi nici Coaliţie de guvernământ. Preşedintele PD Mureş, Dorin Florea, a anunţat, ieri, că fostul senator PNL Mihail

Din punctul de vedere al PD, în Mureş nu mai există nici Alianţa D.A., şi nici Coaliţie de guvernământ. Preşedintele PD Mureş, Dorin Florea, a anunţat, ieri, că fostul senator PNL Mihail Antonie este pedist cu acte în regulă.
"Aici există doar protocolul profesionalismului şi al faptelor. Eu nu am semnat niciun act, nu l-am văzut şi nici nu mă interesează acea înţelegere", a declarat Dorin Florea, care a intrat în PD abia de un an. Florea a spus că nu are ce discuta cu un preşedinte interimar al PNL Mureş. "Când domnul Eugen Nicolăescu va fi preşedinte plin al PNL Mureş, atunci stăm de vorbă. Până atunci, să stea la coadă şi să desemneze pe cineva din Partidul Liberal, cu care să pot discuta!", a declarat Florea. Democraţii mureşeni susţin că nu mai au de gând să colaboreze nici cu reprezentanţii PC, şi nici cu cei ai UDMR din judeţ. Reprezentanţii UDMR, care deţin preşedinţia CJ, sunt acuzaţi că împart discreţionar în judeţ fondurile pe criterii etnice, iar conservatorii nu au reprezentat niciodată, pentru Dorin Florea, un partener de luat în seamă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite