PD-L a depus plângere penală împotriva premierului Tăriceanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parlamentarii PD-L au depus, ieri, o plângere penală împotriva primului-ministru Călin Popescu Tăriceanu, pe care îl acuză că nu a adoptat măsurile necesare pentru ameliorarea taxei auto

Parlamentarii PD-L au depus, ieri, o plângere penală împotriva primului-ministru Călin Popescu Tăriceanu, pe care îl acuză că nu a adoptat măsurile necesare pentru ameliorarea taxei auto aşa cum era obligat după adoptarea unei moţiuni simple pe această temă.

Procedural, în cazul în care autorităţile abilitate vor da curs plângerii şi vor decide demararea cercetărilor, preşedintele Traian Băsescu are posibilitatea, la solicitarea procurorului general al Parchetului ÎCCJ, să-l suspende pe premier până la finalizarea anchetei.


"Premierul, care nu a catadicsit să pună în aplicare ceea ce presupunea adoptarea moţiunii simple, dă dovadă de abuz în funcţie. Drept pentru care înaintăm o plângere penală împotriva primului-ministru", a explicat, liderul deputaţilor PD-L, Cristian Rădulescu


"Nu mă interesează şi nu fac astfel de comentarii politice", a fost reacţia primului-ministru Călin Popescu Tăriceanu, aflat la Salonul Auto de la Geneva. Premierul a considerat că prezentarea noului model Dacia în Elveţia este mai importantă pentru România decât acţiunile "celor care fac politica în ţară". (Marius Vulpe, Oana Iuraşcu)

>> Nu mă interesează să fac astfel de comentarii politice
Călin Popescu Tăriceanu,
prim-ministru

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite