PD-L se lansează în campanie pe 11 aprilie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PD-L a amânat cu două săptămâni anunţarea candidatului la Primăria Generală. Decizia privind stabilirea candidaturii va fi luată de Biroul Permanent Naţional pe 7 aprilie, şedinţă în

PD-L a amânat cu două săptămâni anunţarea candidatului la Primăria Generală. Decizia privind stabilirea candidaturii va fi luată de Biroul Permanent Naţional pe 7 aprilie, şedinţă în care vor fi avizate toate candidaturile naţionale pentru primării şi preşedinţiile consiliilor judeţene.

Pe 11 aprilie, partidul va lansa întrega sa garnitură de candidaţi pentru alegerile locale, într-un miting electoral, la Sala Palatului, după cum a precizat Emil Boc. Preşedintele PD-L a refuzat ieri să facă orice comentariu în privinţa candidatului pentru Bucureşti, adăugând doar că acesta va fi însoţit de o echipă completă de consilieri şi de candidaţi pentru toate primăriile de sector.

După cum se ştie, favoritul PD-L pentru nominalizarea la Bucureşti este Vasile Blaga, secretar general al partidului, iar pentru primăriile de sector sunt posibile următoarele candidaturi: Răzvan Murgeanu - sector 1, Liviu Negoiţă - sector 3, Cristian Poteraş - sector 6.

PD-L se delimitează în campanie de PNL şi PSD. Emil Boc a cerut ieri liberalilor care mai cred în valorile Alianţei D.A. să se delimiteze de "restauraţia regimului Iliescu - Năstase", pe care o vede înfăptuită cu "mâna lui Tăriceanu". (Oana Iuraşcu)

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite