PC a ieşit la racolat de parlamentari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Voiculescu, senator, preşedinte fondator PC
Dan Voiculescu, senator, preşedinte fondator PC

Senatorii Liviu Câmpanu (UNPR) şi Ion Vasile (PSD) sunt în tratative avansate cu Dan Voiculescu.

Fostul lider al senatorilor UNPR, Liviu Câmpanu, a confirmat pentru "Adevărul" că s-a întâlnit atât cu vicepreşedintele Senatului Dan Voiculescu, cât şi cu liderul PC Dan Constantin. Câmpanu spune că este dispus să facă parte dintr-un grup parlamentar nou înfiinţat , care să fie în opoziţie faţă de guvernul Boc. El a adăugat, însă, că nu se va înscrie în Partidul Conservator. Câmpanu a mai spus că noul grup ar trebui să se bazeze exclusiv pe parlamentarii proveniţi din UNPR şi PDL.

"Eu le-am spus că, dacă vor să formeze un grup în Senat, pentru care au nevoie de şapte parlamentari , să nu se bazeze pe oameni veniţi de la PSD. Dacă trecem parlamentarii de la PSD la PC nu rezolvăm nimic , numărul senatorilor în opoziţie faţă de guvernul Boc va fi acelaşi", a afirmat Câmpanu. "Important este să schimbăm majoritatea în Senat, să avem forţa să contracarăm acţiunile guvernului Boc. O putem face doar dacă formăm un grup nepartinic în care să fie atraşi parlamentarii PDL şi UNPR nemulţumiţi de măsurile nepopulare ale Guvernului ", afirmă senatorul, care în prezent nu este afiliat nici unui grup politic.

Liviu Câmpanu a fost ales , în 2008, senator din partea PNL, dar a părăsit acest partid şi s-a alăturat UNPR. Liviu Câmpanu a părăsit şi partidul condus de Gabriel Oprea , care este în arcul guvernamental, după ce a votat ultima moţiune de cenzură împotriva Executivului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite