PC se visează "cel mai curat partid"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Partidul Conservator nu este grevat de niciun fel de probleme din trecut, cum sunt alte partide. Am putea afirma că Partidul Conservator este cel mai curat partid de pe eşichierul politic", a

"Partidul Conservator nu este grevat de niciun fel de probleme din trecut, cum sunt alte partide. Am putea afirma că Partidul Conservator este cel mai curat partid de pe eşichierul politic", a declarat, ieri, într-un interviu acordat Rompres, vicepremierul PC Bogdan Pascu.
Întrebat ce părere are însă despre activitatea CNSAS, Pascu s-a dezlănţuit şi a spus că această instituţie "îşi permite să se joace cu destinele oamenilor". "Ce înseamnă să descoperi adevărul? Adevărul trebuie să-l descopere cel care a fost într-adevăr influenţat de respectiva situaţie", a filosofat vicepremierul. El a susţinut, în consecinţă, că din CNSAS ar trebui să facă parte "cei care au suferit cu adevărat", adică cei închişi în perioada regimului comunist. Fără a face vreo referire la situaţia şefului său pe linie de partid, Dan Voiculescu, pe care CNSAS l-a acuzat că a făcut poliţie politică, Pascu a spus că nu are "niciun respect" pentru turnători.
În interviul acordat Rompres, vicepremierul nominalizat de PC a spus că partidul său nu doreşte organizarea unor alegeri anticipate. "Vreau să precizez că noi am intrat la guvernare pentru un mandat de patru ani, noi nu gândim că guvernăm acum doar pe moment sau doar pentru o situaţie tranzitorie. Am intrat la guvernare, ne-am luat această responsabilitate, iar responsabilitatea este de a duce mandatul la bun sfârşit. Sigur că, dacă situaţiile o vor impune, lucrurile acestea se pot schimba, dar noi gândim că mandatul trebuie dus la bun sfârşit şi oamenii să vadă exact ce s-a realizat în timpul mandatului de guvernare", a spus Pascu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite