PC: Şeful statului, "dirijorul" unui partid "megaloman"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarul general adjunct al PC, Codrin ştefănescu, a anunţat, ieri, că preşedintele Traian Băsescu este "dirijorul" unui nou partid "megaloman" ce urmează să fie format la bază din PD,

Secretarul general adjunct al PC, Codrin ştefănescu, a anunţat, ieri, că preşedintele Traian Băsescu este "dirijorul" unui nou partid "megaloman" ce urmează să fie format la bază din PD, urmând ca apoi să se afilieze demisionari din PNL, PSD, PNţCD, PIN şi UCS.
Aceştia vor forma, după 1 ianuarie 2007, Partidul "Dreptate şi Adevăr".
ştefănescu a susţinut că la structura de bază a PD va adera aripa disidentă liberală în frunte cu Stoica, Muscă şi Stolojan, urmaţi de Cristian Boureanu şi alţi demisionari din PNL. De la PSD ar urma să vină o altă grupare de politicieni, condusă de Mircea Geoană şi "Grupul de la Cluj". Liderul PC a mai spus că la viitoarea construcţie se vor mai alătura şi câţiva sateliţi mici, cum ar fi PIN, UCS, dar şi parlamentari independenţi şi parlamentari tineri de la diverse partide. ştefănescu a precizat că această "mişcare politică" are menirea să "stranguleze" orice formă de opoziţie, la baza ei aflându-se "interese economice şi transpartinice". "Astăzi (duminică - n.red), conducerile anumitor partide politice din România au uitat de toate promisiunile pe care le-au făcut în momentul alegerilor, au uitat de programe, de doctrine, de platforme şi pregătesc, în mod confidenţial, o megaconstrucţie politică", a declarat Codrin ştefănescu. El a mai spus că sunt destui politicieni care nu sunt mulţumiţi de această construcţie şi care "bat la uşile PC".
Preşedintele PIN Cozmin Guşă a decalarat ieri că Partidul Conservator nu a făcut alt ceva decât să-i preia declaraţiile făcute acum un an, pe care le-a distorsionat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite