Organizaţiile PSD din Transilvania şi Banat vor să intre în grevă fiscală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderii filialelor din Transilvania şi Banat, întruniţi la Cluj, la sfârşitul săptămânii trecute, i-au cerut lui Mircea Geoană susţinere pentru proiectul Autostrăzii Borş-Braşov.

Liderii filialelor din Transilvania şi Banat, întruniţi la Cluj, la sfârşitul săptămânii trecute, i-au cerut lui Mircea Geoană susţinere pentru proiectul Autostrăzii Borş-Braşov. Propunerea a fost formulată de senatorul Vasile Dâncu, în aplauzele asistenţei, iar preşedintele PSD a promis să sprijine iniţiativa ardelenilor.
Senatorul Vasile Dâncu a spus că studiază posibilitatea ca organizaţiile PSD să-i îndemne pe ardeleni să nu mai plătească impozitele. Dâncu a spus că ardelenii plătesc impozite, dar nu li se realizează autostrada, care în opinia sa este cel mai important proiect strategic al provinciei. "Proiectul este oprit şi stagnează de mai bine de un an, în ciuda unor afirmaţii ale liderilor puterii, care trag de timp, cum ar fi refacerea unor scheme de finanţare sau false cereri de desecretizare a contractului". Dâncu a mai cerut publicarea clauzelor contractului, în integralitatea lor. Pentru faptul că tot mai mulţi ardeleni votează pentru social-democraţi, nu este normal să fie pedepsită întreaga regiune, a afirmat senatorul PSD. "Organizaţiile PSD din Transilvania şi Banat analizează posibilitatea de a organiza o grevă fiscală, în cazul în care nu se realizează cele două condiţii", a transmis Dâncu conducerii partidului. Geoană a reţinut propunerea şi a promis sprijinul său. El a declarat că, în urma mesajului primit de la liderii ardeleni, se gândeşte ca PSD să sprijine şi la nivel naţional greva fiscală. "Nu e normal ca în problemele de infrastructură ardelenii să fie neglijaţi. Se încasează tot felul de taxe, rovigniete, biruri, iar când se pune problema drumurilor să nu se găsească bani pentru ei", a spus Geoană.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite