Ordin de la Iliescu: PSD să fie solidar cu Năstase, dacă va fi condamnat pentru "Mătuşa Tamara"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Iliescu
Ion Iliescu

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, afirmă că partidul trebuie să fie solidar cu Adrian Năstase în cazul în care va fi condamnat în dosarul "Mătuşa Tamara", adăugând că nu e cazul să i se ceară acestuia autosuspendarea din formaţiune.

"E clar că e o făcătură acest proces. Noi trebuie să fim solidari cu el, chiar daca va fi condamnat", a declarat fostul şef de stat, citat de Ziare.com.

"Sunt trei procese în care e implicat şi sunt toate nişte făcături evidente. Nu vreau să nominalizez pe nimeni, sunt din partea Puterii, în general", a adăugat Iliescu.

Fostul şef de stat afirmă că acest lucru nu va dăuna imaginii PSD.

Afirmaţiile lui Ion Iliescu au fost făcute în contextul în care în presă au apărut informaţii că mai mulţi lideri ai PSD ar susţine ideea că la nivelul conducerii partidului să i se ceară preşedintelui CN al PSD, Adrian Năstase, să se autosuspende din partid în situaţia în care ICCJ va pronunţa un verdict de condamnare în cazul acestuia.

Pronunţarea în dosarul "Mătuşa Tamara”, în care sunt acuzaţi fostul premier Adrian Năstase, consilierul acestuia Ristea Priboi şi Ioan Melinescu, fostului şef al Oficiului Naţional pentru Prevenirea şi Combaterea Spălării Banilor s-a amânat pentru 15 decembrie. Vezi aici detalii!


Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite