Oprişan nu se consideră destituit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

în urma căreia Oprişan a fost înlocuit de liberalul Eduard Lambrino. Noua conducere a instituţiei i-a pus în vedere lui Oprişan că nu mai are voie să semneze acte. Prefectura va da un verdict

în urma căreia Oprişan a fost înlocuit de liberalul Eduard Lambrino. Noua conducere a instituţiei i-a pus în vedere lui Oprişan că nu mai are voie să semneze acte. Prefectura va da un verdict de legalitate sau ilegalitate asupra deciziei de miercuri în maximum 30 de zile. De asemenea, 71 de aleşi locali ai PSD au transmis, ieri, premierului Călin Popescu Tăriceanu, un memoriu în care îşi exprimă îngrijorarea faţă de încălcarea legilor statului ameninţând şi cu proteste de stradă.

Săpunaru promite o bătaie cu ouă stricate
"Pesediştii care vor participa la mitingul de protest, anunţat de Marian Oprişan, vor fi luaţi la bătaie cu ouă de către focşăneni", a afirmat, ieri, deputatul Nini Săpunaru. "Vrea să ne batem în mitinguri? Noi aducem 10.000 de oameni. Sunt atâţia care ar sărbători în piaţa publică dacă ar vedea că am eliberat Consiliul Judeţean şi Vrancea de Marian Oprişan încât nu ştiu dacă le-ar prinde bine, cred că o să-i ia oamenii cu ouă stricate, treaba lor, noi nu facem nici un miting", a spus Nini Săpunaru.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite