Oprescu s-a sucit: nu vrea s-audă de sigla USL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Oprescu
Sorin Oprescu

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, ieri-seară, la B1 TV, că va candida independent pentru un nou mandat, subliniind că "în mod sigur nu va exista sigla USL".

"Sorin Oprescu candidează independent, în cadrul unui parteneriat, unui parteneriat pentru Bucureşti. Uitaţi partea a doua cu siglă, fără siglă, cu pus acolo... Nu vreau să jignesc pe nimeni. În mod sigur nu va exista sigla USL. Candidat independent sprijinit de...", a spus primarul general, citat de Mediafax.

Oprescu a explicat că alegerile sunt foarte serioase pentru că "ăştia ar face orice să rămână la Putere".

În opinia lui Oprescu, a candida ca independent cu sprijin USL va însemna un staff de campanie propriu, precum şi strategia şi proiectele sale: "Eu nu am stăpân. Mie nu-mi comandă nici unul, nici altul. Am discutat în termeni foarte bărbăteşti, de principiu, toate astea. Nu există decât posibilitatea de a respecta nişte proiecte", a spus Oprescu.

Săptămâna trecută, la un alt post de televiziune Sorin Oprescu a spus că va candida ca independent sub sigla USL. El şi-a anunţat chiar şi sloganul de campanie: "Oprescu Sorin Mircea candidat independent sprijinit de USL".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite