Oprescu: Traian Băsescu a primit invitaţie la meci, îmi pare rău că nu a venit pe stadion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul general, Sorin Oprescu, a declarat joi seara că preşedintele Traian Băsescu a primit invitaţie la finala UEFA Europa League, desfăşurat pe Arena Naţională, dar nu a putut să-şi explice de ce preşedintele nu a participat la acest eveniment sportiv.

"Serviciul de Protecţie şi Pază a confirmat că nu vine.(...) Mie îmi pare rău că nu a venit pe stadion. Cred că o fi supărat. Să schimbi guvernul pentru o lună de zile. Vă aduceţi aminte ce zicea acum câtva timp. Care Ponta domne, de unde... Ţi-e cam greu şi spui după aceea, domnule prim-ministru, te investesc", a spus Oprescu, o emisiune a postului de televiziune Antena 3.

Întrebat în legătură cu sentimentele care îl încearcă faţă de noua postură de prim-ministru a lui Victor Ponta, Oprescu a spus că "a crescut acolo (n.r. la PSD), cu valizuţa, la coadă".

"Având în vedere că mulţi dintre oamenii ăştia m-au onorat, şi eu la rândul meu am încercat să le răspund cu prietenie prin faptul că eu am crezut şi cred în ei, că au potenţial. Privesc şi eu în urmă. De 17 ani, au făcut parte dintr-un partid. Vorbesc de Ponta. El a crescut acolo, cu valizuţa, la coadă. Nu s-a dus pe scară, că au existat şi în partidul ăla din ăştia care au vrut să ocolescă aşa, vrând să urce scara vieţii călcând pe capete, pe gât, pe urechi. Ei sunt nişte fraieri, că la întoarcere se întâlnesc cu ăia pe care i-au ocolit şi nu le e bine", a comentat Sorin Oprescu.

Edilul a continuat pe acelaşi ton despre actualul prim-ministru: "Ponta a stat cuminte, a crescut lângă Năstase şi a crescut bine, pentru că acela e un bine crescut şi are şi caracter. Nu ştiu dacă a mai fost nevoie să-i dea şi lui Ponta, pentru că şi acesta avea educaţia lui de om onest. Oamenii ăştia care au avut onestitate şi coloană dreaptă şi nu s-au îndoit pentru că celălalt era şef, au tot respectul meu. În situaţia aceasta este şi Antonescu. Nu-l învârţi şi nu-l îndoi cum vrei tu".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite