Oprescu şi Blaga, de patru ori faţă în faţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finaliştii alegerilor pentru desemnarea primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu şi Vasile Blaga, se vor confrunta în această săptămână la patru posturi de televiziune cu acoperire

Finaliştii alegerilor pentru desemnarea primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu şi Vasile Blaga, se vor confrunta în această săptămână la patru posturi de televiziune cu acoperire naţională.

B1 TV, Antena 1, TVR şi Pro TV vor găzdui, la ore de maximă audienţă, duelurile celor care promit să rezolve, în următorii ani, problemele acumulate în Bucureşti de două decenii.

Dincolo de prezentarea soluţiilor fiecăruia pentru descongestionarea traficului, crearea de spaţii verzi şi siguranţa cetăţenilor, este de aşteptat ca ambii candidaţi să-şi aplice şi lovituri sub centură.

De altfel, săptămâna trecută, prima de campanie după scrutinul de la 1 iunie, a fost dominată de acuzaţii reciproce pe cu totul alte teme decât cele de interes pentru bucureşteni.

Vasile Blaga a insistat foarte mult pe faptul că Sorin Oprescu este manevrat de către fostul preşedinte Ion Iliescu, în vreme ce candidatul independent l-a acuzat pe cel al PD-L că beneficiază în campanie de sprijinul actualului şef al statului.

"Naşul" Radu Moraru (B1 TV), Gabriela Vrânceanu-Firea (Antena 1) şi Cristian Tabără (Pro TV) îi vor chema în platou pe cei doi pentru a încerca să lămurească toate aceste chestiuni.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite