Oprea: UNPR nu va vota niciodată pentru suspendarea președintelui Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Oprea
Gabriel Oprea

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, susţine că partidul său nu va vota „niciodată" pentru suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu, întrucât UNPR militează pentru stabilitatea ţării.

Întrebat într-o emisiune la B1 TV ce va face UNPR dacă USL va declanşa procedurile pentru suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu, Gabriel Oprea a răspuns:

„Niciodată nu vom vota aşa ceva. Cum să votăm pentru instabilitatea României, când crezul nostru este stabilitatea României?", a spus Oprea.

În ceea ce priveşte Cabinetul Ponta, Oprea a spus:
„Noi le dam votul să treacă de Parlament. Noi le dăm un vot de încredere să îşi înceapă treaba, apoi îi monitorizăm. Asta, ca să fie foarte clar".

„Noi vom milita numai pentru stabilitatea acestei ţări. Să-i vedem la treabă. E omeneşte să dai un vot de învestitură pentru ca ţara asta, mai ales în această perioadă de criză, să intre în normal, fiindcă nu au fost alte soluţii, nu au fost alte propuneri. Fiţi convins că noi, ca partid, ştim să ne facem bucătăria parlamentară. Nicio lege nu va trece fără să fie verificată şi monitorizată de partidul nostru", a mai spus preşedintele UNPR.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite