Oprea: Speculaţiile despre remaniere şi "aşa-zisele pretenţii" ale UNPR, pure invenţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a susţinut că sunt doar "invenţii" informaţiile potrivit cărora Uniunea ar vrea mai multe funcţii în Guvern în urma unei posibile remanieri.

"Speculaţiile apărute în presă privind o eventuală remaniere şi aşa-zisele pretenţii ale UNPR sunt pure invenţii pe care le resping în mod categoric. Probabil că sunt unii care au interesul să agite apele şi chiar să îi învrăjbească pe partenerii din Coaliţie. Vă asigur că nu voi permite ca acest lucru să se întâmple. Voi repeta de câte ori va fi nevoie, până se va lămuri toată lumea, că UNPR pune pe primul loc interesul naţional şi că susţine acest Guvern pentru stabilitate şi nu de dragul funcţiilor", a arătat Gabriel Oprea, într-un comuincat de presă.

"Relaţia pe care o avem în Coaliţie cu PDL şi UDMR este una de parteneriat, de colegialitate şi nu de competiţie", a mai arătat Gabriel Oprea.

Şi Guvernul a transmis printr-un comunicat că subiectul remanierii "nu este de actualitate" şi nu există nici un demers instituţional între premierul Emil Boc şi preşedintele Traian Băsescu privind o remaniere guvernamentală.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite