Omul lui Pinalti, racolat de PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Pruteanu
Vasile Pruteanu

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, liberal-democratul Vasile Pruteanu (foto),va trece la PNL şi va candida din partea USL pentru un nou mandat, continuând seria dezertărilor portocalii. Vasile Pruteanu va fi urmat la USL şi de alţi 20 de primari ai PDL.

Mâna dreaptă a preşedintelui PDL Neamţ, Gheorghe Ştefan, supranumit Pinalti, Vasile Pruteanu se află la a doua aventură politică în PNL, partid din care a plecat în anul 2007, odată cu înfiinţarea PDL. Între 2000 şi 2004 a fost prefect de Neamţ din partea PSD, iar după ce a fost schimbat din funcţie s-a încris în PNL, pe listele căruia a câştigat un mandat de deputat.

Gheorghe Ştefan a declarat că Pruteanu a plecat la USL deoarece a fost declarat incompatibil de către ANI pentru că ar fi încheiat 37 de contracte între Consiliul Judeţean şi firma condusă de fiica acestuia. „Domnul Pruteanu a fost declarat pe 23 martie incompatibil de către ANI şi Curtea de Apel şi se ascunde de braţul legii la USL", a spus Pinalti.

Prefectul de Neamţ, Mihai Archip, a decis, prin ordin, încetarea de drept a mandatului de preşedinte al CJ Neamţ al lui Vasile Pruteanu (PDL). Acesta a replicat că ordinul este un abuz fără precedent şi că îl va ataca în instanţă. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite