Olteanu consideră că există o diferenţă între cazul Udrea şi cazul Ridzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olteanu consideră că există o diferenţă între cazul Udrea şi cazul Ridzi
Olteanu consideră că există o diferenţă între cazul Udrea şi cazul Ridzi

Parlamentarul Bogdan Olteanu a declarat că în cazul comisiei pentru ministrul Turismului nu este vorba de comiterea unor infracţiuni, este vorba de "modul în care a fost cheltuit banul public" şi a subliniat că există o diferenţă între cazul "Ridzi" şi acest caz.

Citiţi şi:

Ludovic Orban va fi preşedintele Comisiei de anchetă în cazul Udrea
Udrea se ocupă "personal şi informativ " de Tolontan
Deputaţii au aprobat solicitarea privind începerea urmăririi penale împotriva lui Ridzi

"Cel mai important este ca aceste comisii să lucreze profesionist. Dacă şi în cazul comisiei Udrea se va lucra aplicat, serios, fără patimă aşa cum s-a lucart în cazul comisiei Ridzi, adevărul va ieşi la iveală. Şi dacă doamna Udrea nu are niciun fel de problemă, cu siguranţă aceasta va fi şi concluzia comisiei", a declarat Bogdan Olteanu pentru Realitatea TV.

"Nu există în acest moment suspiciuni legate de săvârşirea unei infracţiuni. Pot exista semne de întrebare legate de modul în care a fost cheltuit banul public. Dar e o deosebire ca de la cer la pământ  între cele două cazuri pentru că în cazul Ridzi am pornit de la nişte suspiciuni certe de infracţiuni care au fost confirmate prin raportul comisiei şi prin referatul procurorilor", a mai spus Olteanu.

"Parlamentul prin comisii de anchetă evaluază oportunitatea acţiunilor miniştrilor . Sper ca noua comisie Udrea să găsească adevărul. Dacă această comisie nu va găsi nimic, doamna Udrea va fi îndreptăţită să spună că a fost victima unui atac politic. Nu îmi doresc ca această comisie să descopere ceva ce nu este. Ar trebui ca şi această comisie să descopere adevărul", a adăugat Bogdan Olteanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite